938 04 29 81

Política de reembolsos y devoluciones

Visió general

La nostra política de devolució i devolucions té una durada de 14 dies. Si han passat 14 dies des de la vostra compra, no us podem oferir un reemborsament o canvi complet.

Per ser elegible per a una devolució, el vostre article ha d’estar sense utilitzar i en les mateixes condicions en què el vau rebre. També ha d’estar en l’embalatge original.

Diversos tipus de béns estan exempts de ser retornats. No es poden retornar productes peribles com ara aliments, flors, diaris o revistes. Tampoc acceptem productes que siguin articles íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables:

  • Gift cards
  • Productes de programari descarregables
  • Alguns articles de salut i cura personal

Per completar la devolució, necessitem un rebut o un comprovant de compra.

Si us plau, no envieu la vostra compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en què només es concedeixen reemborsaments parcials:

  • Llibre amb signes evidents d’ús
  • CD, DVD, VHS tape, software, videojoc, casset o disc de vinil que s’hagi obert.
  • Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui danyat o falten peces per motius no deguts al nostre error.
  • Qualsevol article que es retorni més de 14 dies després del lliurament

Reemborsaments

Un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut l’article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del vostre reemborsament.

Si s’aprova, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la targeta de crèdit o al mètode de pagament original, en un termini determinat de dies.

Reemborsaments fora de plaç o que falten

Si encara no heu rebut cap reembossament, primer torneu a comprovar el vostre compte bancari.

A continuació, poseu-vos en contacte amb l’empresa de la vostra targeta de crèdit; pot passar un temps abans que el reemborsament es publiqui oficialment.

A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans de publicar un reemborsament.

Si heu fet tot això i encara no heu rebut el reemborsament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@espaitinta.com.

Articles de rebaixes

Només es poden reemborsar articles de preu normal. Els articles en rebaixes no es poden reemborsar.

Intercanvis

Només substituïm els articles si estan defectuosos o danyats. Si necessiteu canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electrònic a info@espaitinta.com i us facil·litarem una direcció d’enviament.

Regals

Si l’article s’ha marcat com a regal quan es va comprar i se t’envia directament, rebràs un crèdit de regal pel valor de la teva devolució. Un cop rebut l’article retornat, se us enviarà un certificat de regal.

Si l’article no s’ha marcat com a regal quan es va comprar, o si el regalador s’ha enviat la comanda per donar-lo més tard, enviarem un reemborsament al regal i s’informarà de la vostra devolució.

Enviament de les devolucions

Per tornar el vostre producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@espaitinta.com.

Seràs responsable de pagar les teves pròpies despeses d’enviament per retornar el teu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es descomptarà del vostre reemborsament.

Depenent del lloc on viviu, el temps que pot trigar a arribar-vos al vostre producte intercanviat pot variar.

Si torneu articles més cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament amb seguiment o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebem el vostre article retornat.

Necessites ajuda?

Contacteu amb nosaltres a info@espaitinta per a preguntes relacionades amb reembossaments i devolucions.

Carrito de compra
Scroll al inicio