Política de privadesa

Qui som

Espai tinta és el nom comercial de la societat Joana Carles Monverd, S.L. (B64904246), una petita empresa d’Igualada. Des de l’any 2008 centrem la nostra activitat comercial en el reciclatge i la remanufactura de qualitat de cartutxos d’impressora, tant de tinta com de tòner. També oferim serveis informàtics, software, accessoris, venda i reparació d’ordinadors i portàtils, dominis i hostings, serveis al nùvol, etc…

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

A l’enviar una consulta a través del nostre formulari de contacte, les teves dades és recullen amb l’únic propòsit de poder oferir una resposta. No farem servir les dades per a fins comercials.

Les úniques dades que recollim són el teu nom, el teu e-mail i el teu telèfon.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al super ordinador, per ajudar al lloc web a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostra amb el propòsit de seguir la pista de l’ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat del lloc web i prestant altres Serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests Tercers processin la informació per Compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, HAURÀ de saber que si el fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web. En utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d’informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins a sobre indicats.

Amb qui compartim les vostres dades

Nosaltres no compartirem amb tercers cap dada que ens pogueu facilitar, excepte que ens sigui requerit per motius legals.

Motius legals

Compartirem informació personal de forma externa si considerem de bona fe que és raonablement necessari accedir a aquestes dades o utilitzar-les, conservar-les o revelar-les amb els següents propòsits:

Complir amb qualsevol requisit previst a la llei o la normativa aplicables o per atendre un procés legal o un requeriment d’una autoritat competent. 

Complir les condicions de servei aplicables, inclosa la investigació de possibles infraccions.

Detectar, prevenir o solucionar d’una altra manera fraus o problemes de seguretat o tècnics. 

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Joana Carles Monverd, S.L.

C/ Lleida, 74

08700 Igualada (Bcn)

938042981

info@espaitinta.com

Desplaça cap amunt
Verified by MonsterInsights